Alla inlägg den 28 augusti 2011

Av Petra - 28 augusti 2011 20:01


Igår fick vi besök av min kära svägerska och hennes härliga ungar, Milo hade en jättefin bukett blommer med sig i sin lilla hand,plockade i deras trädgård, Esther kom med denna skapelse,en liten vattenkaraff med tovat fodral,så vacker jag älskar hennes tovade verk.

 

ch Plutten

 

Plutten är Milos lilla häst och när hon kommer till faster är det klart att hon ska ta sig en liten ridtur, denna lilla trollunge blir duktigare o vågar mer för varje gång hon kommer, jag hoppas att hon blir lika tokig i hästar som jag alltid har varit.

 

  

Plutten han traskade runt runt runt hur länge som helst och Milo hon var aldrig nöjd,hon skulle nog kunna rida runt ännu om hon fick välja själv, sån tur är så hav vi liiiite och säga till om.

 

  

Brorsan Pepe fick också hjälpa till att vandra runt med syrran,tur att plutten är en snäll och tålig liten plutt.

 

  

brorsan Pepe spelar normalt fotboll men han kunde inte motstå en liten tur på Plutten, Milo håller i tyglarn så att allt går till som det skall.

 

  

Hmmmm det går inte alltid som man tänkt sig...........

 

  

pepe provar sina vingar att styra hästen själv, det gick jättebra en liten bit tills Plutten hittade en saftig grön grästuva,då dök han igen.......dessa Shettisar.....

 

  

Milo älskade unge.......såhär rufsig och smutsig blir man efter en dag hos faster, jag hoppas jag får se er snart igen..........

 

Ovido - Quiz & Flashcards